Zaboravljena lozinka? Novi korisnik - Registracija

Pozdrav nepoznati blogeru, šta ima?

Facebook     Twitter

Blogeri.hr > Blog

Blogeri.hr službeni BLOG

Blogeri.hr nastavljaju s radom

Blogeri.hr nastavljaju s radom

Blog | 21.10.2009.

Prije tjedan dana u "ured" blogera je stigla primamljiva ponuda o prodaji web stranica Blogeri.hr. Nakon dosta promišljanja Šokac i ja (Crazy Man) smo odlučili da stranica nije na prodaju. Previše je vremena, truda... Opširnije »

komentari (5)

T-Zombix ugasio blog

T-Zombix ugasio blog

Blog | 13.10.2009.

Vjerojatno ste već čuli za blogera Zombixa, odnosno T-Zombixa (jedan od najpoznatijih domaćih blogera) koji je već nekoliko godina (bio) aktivan na blogerskoj sceni. T-Zombix je danas ugasio svoj blog nakon 4 godine... Opširnije »

komentari (1)

Dodana mogućnost glasovanja s vašeg bloga

Dodana mogućnost glasovanja s vašeg bloga

Blog | 28.09.2009.

Evo nakon mukotrpnog rada i truda koji je uložio naš programator Šokac, mogu vam reći da je napokon finalizirana mogućnost glasovanja sa vašeg bloga. Radi se o JavaScript kodu koji svi vi koji želite, možete... Opširnije »

komentari (3)

YouTube HR

YouTube HR

Blog | 26.09.2009.

Nedavno je otvorena Hrvatska verzija YouTube servisa nazvana YouTube HR. Jako je slična .com verziji, ali je opet više namijenjena i orijentirana ovom podneblju, zato joj je i ime - YouTube HR. Opširnije »

komentari (2)

Sigurnost domaćih blog servisa

Sigurnost domaćih blog servisa

Blog | 31.08.2009.

Ovih dana, provodili smo mala ispitivanja na hrvatskim blog servisima blog.hr, mojblog.hr te bloger.hr. Ništa pretjerano, u pitanju je bilo samo možemo li dobiti lozinke od korisnika, a da pri tome oni ne znaju. U... Opširnije »

komentari (2)

DDoS napad na server

DDoS napad na server

Blog | 15.07.2009.

Danas od 16:15 sve do 19:45 trajao je DDoS napad na server te je dolazilo to poteškoća pri otvaranju blogeri.hr stranice. Opširnije »

komentari (0)

Stranica: 1 2 3