Zaboravljena lozinka? Novi korisnik - Registracija

Pozdrav nepoznati blogeru, šta ima?

Facebook     Twitter

Blogeri.hr > Blog > Postani kralj blogerske scene u regiji, kupi blogeri.hr

PREGLED Posta

Postani kralj blogerske scene u regiji, kupi blogeri.hr

komentari (0)

Podijeli post s drugima

Objavi na Facebooku   Objavi na Twitteru   Objavi na Croportalu   Objavi na Diggu

Postani kralj blogerske scene u regiji, kupi blogeri.hr

Blog | 01.12.2014. | Dodao/la: MatejaB

Želiš postati važnim dijelom internet scene? Odvaži se i daj svoju ponudu za kupnju projekta blogeri.hr. Projekt je gotovo 9 godina prisutan na domaćoj internet sceni,  a na svom početku 2006. godine osvojio je prestižnu nagradu VIDI (tada pod nazivom croblogeri.com) za najbolji internet projekt u kategoriji  medija i novosti, a već sljedeće godine biva izabran u top 10 projekata u kategoriji društvenih servisa.

Blogeri imaju bogatu povijest koja se može opisati sljedećim brojevima:

  • Projekt pokrenut 2006 godine, 9 godina na internet sceni u RH
  • Ostvarenih više od 1.500.000 posjeta od strane milijun internet korisnika
  • Više od 28.000 postova
  • Više od 1.500 blogova
  • Više od 700 fanova na facebooku, više od 850 followera na twitteru blogera
  • Više od 5.300 registriranih korisnika
Za upravljanje sadržajem je korišten custom CMS, a tehnologije korištene u izradi su: HTML, CSS i jQuery za prikaz stranice te PHP i MySQL u pozadini.
 
Razmisli o svim potencijalima interneta i ovoga projekta i svoju ponudu pošalji najkasnije do 31. prosinca 2014. na mail adresu info@slink.hr  ili poštom na SLink, Kestenova 54, 31000 Osijek naslova 'Ponuda za blogeri.hr'

Na natječaj se mogu prijaviti pravne i fizičke osobe bez obzira na mjesto stanovanja.

-

Natječaj je kreiran po modelu licitacije, a neće se razmatrati ponude manje od 10.000kn. Najizdašnija ponuda biti će prihvaćena i proglešena pobjednikom natječaja. Po finalizaciji natječaja 5. siječnja 2015. rezultati će biti objavljeni na http://www.blogeri.hr/blog/ te će se realizirati kupoprodaja potpisom ugovora s odabranim kupcem.

Kupnjom projekta kupac preuzima domene, programski kod, bazu podataka, korisničke račune na društvenim mrežama kao i sva prava na svu prošlost i budućnost Blogera.

Više o projektu

Blogeri.hr (bivši croblogeri) je blog zajednica koja okuplja hrvatske blogere, kojim god se oni servisom za objavljivanje bloga koristili. Stranica je nastala s ciljem poboljšanja cijele blogerske scene u Hrvatskoj i široj regiji.

Kako je stranica nastala zbog blogera, oni sudjeluju u izradi sadržaja. Nakon registracije svaki korisnik dobiva svoj jedinstveni profil na stranici te ima mogućnost dodavanja blogova, postova kao i  mogućnost glasanja i komentiranja, stvaranja favorite liste te još mnogo toga.

Projekt želimo prepustiti novom vlasniku iz isključivog razloga što smo prezauzeti drugim aktivnostima te nemamo dovoljno vremena za kvalitetno vođenje ovog servisa.

Više informacija o samo projektu možete saznati putem sljedeće poveznice http://www.blogeri.hr/onama/.

Za sve dodatne informacije o projektu ili natječaju možete nazvati na 031 280 611 ili postaviti upit na mail info@slink.hr

prodaja, natječaj, vlasnik, projekt, kupoprodaja,

KOMENTARI

KOMENTIRAJ Post

Morate biti prijavljeni da biste komentirali. Prijavite se.