Zaboravljena lozinka? Novi korisnik - Registracija

Pozdrav nepoznati blogeru, šta ima?

Facebook     Twitter

Blogeri.hr > Blog postovi > Tehnologija > Blogosfera > Jedinstvena prilika: Sudjeluj u velikoj razmjeni blogova!

PREGLED Posta

Jedinstvena prilika: Sudjeluj u velikoj razmjeni blogova!

3 glasa

moj glas

komentari (0)

Post stats

Prikaza: 1201x
Klikova: 12x
Glasova: 3
Favorita: 2
Komentara: 0

Podijeli post s drugima

Objavi na Facebooku   Objavi na Twitteru   Objavi na Croportalu   Objavi na Diggu

Dodali u
favorite

   

Autor vstapic

Korisnik vstapic je skupio 2379 bodova, dodao je post 208 puta, blog 12 puta, a komentirao je po sajtu 176 puta.

Jedinstvena prilika: Sudjeluj u velikoj razmjeni blogova!

Blogosfera | 21.02.2013. | Dodao/la: vstapic | sponzorirani post

Tražimo 16 strastvenih, talentiranih i pustolovnih blogera koji će imati priliku putovati i istovremno razmijeniti blogove, živote, mjesto i kulturu na 10 dana. Neovisno o tome pišeš li svoj blog o putovanjima, politici, kulturi, sportu, modi, ljepoti, prirodi ili kolačima, želimo da upravo TI sudjeluješ u projektu Hostelling Internationala i pomogneš nam promijeniti svijet koristeći snagu bloga!

Jesi li bloger? Jesi li ikada pomislio/la zamijeniti život, mjesto življenja, kulturu i BLOG s nekime na drugoj strani zemaljske kugle? Nudimo ti jedinstvenu, nesvakidašnju priliku da učiniš upravo to!

Kada ih već u ovome trenutku na internetu ima više od 170 milijuna, nema sumnje u činjenicu da su blogovi postali brzorastući popularni izvor vijesti, mjesto za svakodnevno iskazivanje inspiracije te društveno središte. Ali, tu snagu blogova želimo odvesti na još višu razinu. Što kada bismo mogli promijeniti svijet koristeći snagu blogova?

Neovisno pišete li blogove o politici, globalnom zatopljenju, putovanjima, sportu, modi, ljepoti ili pak kolačima, tražimo strastvene, pustolovne i talentirane blogere širom svijeta da sudjeluju u prvoj ikada Velikoj razmjeni blogova!

Kao organizacija osnovana 1932. godine, Hostelling International ima 80-godišnje iskustvo u osiguravanju globalne interakcije, osobito među mlađom generacijom, ali danas želimo modernizirati tu svjetsku zajednicu pozivajući 16 blogera na sudjelovanje u jedinstvenoj razmjeni, koja će se odvijati i u virtualnom i u stvarnom životu. Istovemeno, na deset dana (od 7. do 17. lipnja 2013.) odabrani blogeri imat će jedinstvenu priliku – zamijeniti život, mjesto i blog sa drugim talentiranim blogerom.

Osnovne informacije o projektu Velike razmjene blogova (The Big Blog Exchange) i kako se možete priključiti doznajte ovdje.

Više na hfhs.hr.

blog, blogeri, razmjena, the big blog exchange

KOMENTARI

KOMENTIRAJ Post

Morate biti prijavljeni da biste komentirali. Prijavite se.

Ostali postovi bloga hfhs.hr

Nažalost, blog hfhs.hr nema ostalih postova :(