Zaboravljena lozinka? Novi korisnik - Registracija

Pozdrav nepoznati blogeru, šta ima?

Facebook     Twitter

Blogeri.hr > Blog postovi > Život > Gastronomija > Biber meso

PREGLED Posta

Biber meso

5 glasova

moj glas

komentari (0)

Post stats

Prikaza: 300x
Klikova: 2x
Glasova: 5
Favorita: 0
Komentara: 0

Podijeli post s drugima

Objavi na Facebooku   Objavi na Twitteru   Objavi na Croportalu   Objavi na Diggu

Dodali u
favorite

Nitko nije dodao post u favorite :(

Autor Bezimeni

Korisnik Bezimeni je skupio 8338 bodova, dodao je post 804 puta, blog 26 puta, a komentirao je po sajtu 163 puta.

Biber meso

Gastronomija | 21.09.2013. | Dodao/la: Bezimeni

Priprema: Teletina i meso s ovčijeg vrata se nareže na sitne kockice. Na vrelo ulje se doda narezani crveni luk. Luk se dinsta dok ne postane staklast, a sve uz dodavanje manjih količina vrele vode. Nakon toga se doda očišćena mrkva narezana na tanje kolutiće i sitno narezan peršin. Sve se to dinsta još desetak minuta Zatim se doda meso i poklopljeno dinsta na tihoj vatri uz dodavanje vrele vode po potrebi, da bi se spriječilo zagaranje. Tako pripremljeno meso može se poslužiti uz rižu i zelenu salatu

Više na bosanskakuhinja.blogspot.com.

biber meso, bosanska gastronomija, bosanska hrana, bosanska kuhinja, bosanski re

KOMENTARI

KOMENTIRAJ Post

Morate biti prijavljeni da biste komentirali. Prijavite se.

Detalji bloga bosanskakuhinja.blogspot.com

Bosanska kuhinja

Bosanska kuhinja

Gastronomija | 18.06.2011.

Razni recepti iz Bosanske kuhinje Opširnije »

Ostali postovi bloga bosanskakuhinja.blogspot.com

Klepe - tradicionalno bosansko jelo

Klepe - tradicionalno bosansko jelo

Gastronomija | 13.12.2014.

Klepe su tradicionalno jelo koje se poslužuje u Bosni i Hercegovini. Najjednostavnije rečeno KLEPE su kuhano... Opširnije »

Bosanske kifle ili slanci

Bosanske kifle ili slanci

Gastronomija | 10.12.2014.

Kako pripremiti bosanske kifle U mlako mlijeko izmrviti kvasac, dodati šećer i 3 kašike brasna te kratko... Opširnije »

Punjena teleća leđa

Punjena teleća leđa

Gastronomija | 06.12.2014.

Kako pripremiti "punjena teleća leđa" Maslacem premazati jaču foliju. Rasporediti lorber, odnosno... Opširnije »

Patlidžan kebab uz prilog riže

Patlidžan kebab uz prilog riže

Gastronomija | 26.10.2014.

Priprema patlidžana: Patlidžan i tikvice oprati i posušiti. Po dužini sjeći na debljinu od pola cm, zatim u... Opširnije »