Zaboravljena lozinka? Novi korisnik - Registracija

Pozdrav nepoznati blogeru, šta ima?

Facebook     Twitter

Blogeri.hr > Blog postovi > Život > Gastronomija > Biber meso

PREGLED Posta

Biber meso

5 glasova

moj glas

komentari (0)

Post stats

Prikaza: 202x
Klikova: 2x
Glasova: 5
Favorita: 0
Komentara: 0

Podijeli post s drugima

Objavi na Facebooku   Objavi na Twitteru   Objavi na Croportalu   Objavi na Diggu

Dodali u
favorite

Nitko nije dodao post u favorite :(

Autor Bezimeni

Korisnik Bezimeni je skupio 8054 bodova, dodao je post 777 puta, blog 24 puta, a komentirao je po sajtu 159 puta.

Biber meso

Gastronomija | 21.09.2013. | Dodao/la: Bezimeni

Priprema: Teletina i meso s ovčijeg vrata se nareže na sitne kockice. Na vrelo ulje se doda narezani crveni luk. Luk se dinsta dok ne postane staklast, a sve uz dodavanje manjih količina vrele vode. Nakon toga se doda očišćena mrkva narezana na tanje kolutiće i sitno narezan peršin. Sve se to dinsta još desetak minuta Zatim se doda meso i poklopljeno dinsta na tihoj vatri uz dodavanje vrele vode po potrebi, da bi se spriječilo zagaranje. Tako pripremljeno meso može se poslužiti uz rižu i zelenu salatu

Više na bosanskakuhinja.blogspot.com.

biber meso, bosanska gastronomija, bosanska hrana, bosanska kuhinja, bosanski re

KOMENTARI

KOMENTIRAJ Post

Morate biti prijavljeni da biste komentirali. Prijavite se.

Detalji bloga bosanskakuhinja.blogspot.com

Bosanska kuhinja

Bosanska kuhinja

Gastronomija | 18.06.2011.

Razni recepti iz Bosanske kuhinje Opširnije »

Ostali postovi bloga bosanskakuhinja.blogspot.com

Janjeći pilav

Janjeći pilav

Gastronomija | 12.05.2014.

Način pripreme janjećeg pilava Operite meso, zatim posolite meso, prelijte ga uljem i stavite u rernu da se... Opširnije »

Ćevapi - recept za ćevape

Ćevapi - recept za ćevape

Gastronomija | 24.04.2014.

Priprema ćevapa: Meso narežite na sitnije komade i sameljite na sitno. Poželjno je meso propustiti kroz mašinu... Opširnije »

Ćora pita

Ćora pita

Gastronomija | 04.04.2014.

Priprema: Potkuhati tijesto kao za pitu. Sve ide kao kada se priprema za običnu pitu. Pile isjeći na manje... Opširnije »

Sataraš

Sataraš

Gastronomija | 26.03.2014.

Priprema: Crveni luk isjeći na ploškice i pržiti na zagrijanom ulju dok ne porumeni. U međuvremenu oprati... Opširnije »