Zaboravljena lozinka? Novi korisnik - Registracija

Pozdrav nepoznati blogeru, šta ima?

Facebook     Twitter

Blogeri.hr > Blog postovi > Život > Gastronomija > Biber meso

PREGLED Posta

Biber meso

5 glasova

moj glas

komentari (0)

Post stats

Prikaza: 414x
Klikova: 2x
Glasova: 5
Favorita: 0
Komentara: 0

Podijeli post s drugima

Objavi na Facebooku   Objavi na Twitteru   Objavi na Croportalu   Objavi na Diggu

Dodali u
favorite

Nitko nije dodao post u favorite :(

Autor Bezimeni

Korisnik Bezimeni je skupio 9176 bodova, dodao je post 883 puta, blog 35 puta, a komentirao je po sajtu 166 puta.

Biber meso

Gastronomija | 21.09.2013. | Dodao/la: Bezimeni

Priprema: Teletina i meso s ovčijeg vrata se nareže na sitne kockice. Na vrelo ulje se doda narezani crveni luk. Luk se dinsta dok ne postane staklast, a sve uz dodavanje manjih količina vrele vode. Nakon toga se doda očišćena mrkva narezana na tanje kolutiće i sitno narezan peršin. Sve se to dinsta još desetak minuta Zatim se doda meso i poklopljeno dinsta na tihoj vatri uz dodavanje vrele vode po potrebi, da bi se spriječilo zagaranje. Tako pripremljeno meso može se poslužiti uz rižu i zelenu salatu

Više na bosanskakuhinja.blogspot.com.

biber meso, bosanska gastronomija, bosanska hrana, bosanska kuhinja, bosanski re

KOMENTARI

KOMENTIRAJ Post

Morate biti prijavljeni da biste komentirali. Prijavite se.

Detalji bloga bosanskakuhinja.blogspot.com

Bosanska kuhinja

Bosanska kuhinja

Gastronomija | 18.06.2011.

Razni recepti iz Bosanske kuhinje Opširnije »

Ostali postovi bloga bosanskakuhinja.blogspot.com

Bosanska jajuša - recepti

Bosanska jajuša - recepti

Gastronomija | 26.07.2015.

Bosanska jajuša odnosno pita od jaja je ukusna tradicionalna bosanska pita koja se priprema u svakoj porodici u... Opširnije »

Bosanska kvrguša

Bosanska kvrguša

Gastronomija | 06.05.2015.

Bosanska kvrguša je tradicionalno jelo iz bosanske kuhinje. To je zapravo propečena piletina u tijestu. Napravi... Opširnije »

Dolma od paprika

Dolma od paprika

Gastronomija | 22.04.2015.

Dolma je povrće punjeno smjesom mljevenog mesa i riže, a možete puniti sve što volite: tikvice, paprike... Opširnije »

Krompir čorba sa piletinom

Krompir čorba sa piletinom

Gastronomija | 18.02.2015.

Ovakva prekrasna čorba je sastavni dio bosanske kuhinje . Priprema krompir čorbe sa piletinom se razlikuje od... Opširnije »